A Landliebe története

A Landliebe-nél nagy figyelmet fordítunk termékeink minőségére. Minden termékünk a Landliebe Minőségi Garancia jegyében készül, kiválasztott farmokon termelt tejből, gondosan válogatott alapanyagokból.

A Landliebe tejtermék márka Németországban több mint 30 éves múltra tekint vissza. Landliebe márka alatt az első prémium kategóriájú termék 1980-ban, Baden-Württemberg, Hessen és Rajna vidék tartományokban került bevezetésre. A termék rögtön elismerést szerzett friss és természetes ízének köszönhetően. A márka védjegye kezdettől fogva a hagyomány és a természetesség.

2008-tól a Landliebe termékek kizárólag olyan tejből készülnek, amely hagyományos, génmanipuláció nélküli takarmánynövényekkel táplált tehenektől származik. A Landliebe ezáltal a génmanipuláció nélküli tej-előállítás zászlós hajója lett.

Mára a Landliebe kivívta a legismertebb tejtermék márka címet Németországban.

2014. márciustól a rendkívül gazdag és ízletes Landliebe desszertek, joghurtok és tejitalok már hazánkban is kaphatóak.

Tudtad?

2008-tól a Landliebe termékek kizárólag olyan tejből készülnek, amely hagyományos, génmanipuláció nélküli takarmánynövényekkel táplált tehenektől származik.
A Landliebe ezáltal a génmanipuláció nélküli tej-előállítás zászlóshajója lett.

Tudj meg többet!

A Landliebe Németországban több mint 30 éves múltra tekint vissza.
A termék rögtön elismerést szerzett friss és természetes ízének köszönhetően. A márka védjegye kezdettől fogva a hagyomány és a természetesség.

Tudj meg többet!

A teheneinkért mindent megteszünk! Jó minőségű tejet termelni csak akkor lehet, ha a tehén is jól érzi magát.
Ezért is tartjuk szem előtt a teheneink egészségi állapotát és általános jó közérzetét: hagyományos, génmódosítás nélküli takarmányt ehetnek csak, amelynek nagy részét a gazdák maguk termesztik.

Tudj meg többet!